Brigada.hr

NE.NE.NE.

Category
Retail
Client
Ne.Ne.Ne. Shop
Year
2018

The Ne.Ne.Ne. shop was designed for “small people with great attitudes,” following the brand tag line. This shop was created in collaboration with a client who sought light construction with minimal complications.

 The floor is carpeted, providing a comfortable environment for little ones, reminiscent of a playground. The central element is a tree, serving as a focal point for playing, drawing, and fostering creativity.

The interior lacks the typical children's decor, but abstract forms featured in the store can inspire their imaginations even more. A wooden box isn't just a shelf, it's also a toy house, a chair, a wardrobe, or who knows what else kids might imagine when they enter a world with a tree growing in the middle of an indoor space.

The ceiling is open, revealing the old brick layers of the building, while the large front window floods the space with light, accentuating the light mint-green walls.

Credits

Brigada

Damjan Geber (Creative Director)

Marina Brletić (Architectural Manager)

Dina Bartolić (Product Designer Intern)

External associates

Domagoj Kunić (Photographer)