Ured u kojem se možete ljuljati!

Agencija Komunikacijski laboratorij preselila se u novi prostor kojeg je trebalo organizirati i urediti minimalistički, s jednostavnim i čistim linijama, i u njega uklopiti novi vizualni identitet tvrtke. Organizacija prostora proizašla je iz proučavanja poslovnih procesa kako bi ured bio maksimalno prilagođen potrebama i u konačnici ugodan za korištenje.

Zatekavši prostor u roh bau stanju, zadržan je industrijski stil s vidljivim instalacijama, golim betonskim stupovima, čiji se sivi tonovi ponavljaju i kroz ostale elemente u prostoru. Radni je prostor otvorenog tipa, olakšavajući komunikaciju, dok za odmor, sastanke i druženje postoje odvojene zone. Najveći je takav prostor lounge soba namijenjena brainstormanju i neformalnijim sastancima. U njoj se može sjesti na ljuljačke, klupu ili loptu, a najbolje ideje ili poruke mogu se zabilježiti i na zidu od metalnih modularnih pločica.

tags

Dizajn interijera

client

Komunikacijski labaratorij

type

interijer koncept

year

2016.

Brigada / Damjan Geber (kreativni direktor), Ena Tadej (arhitekt, voditelj projekta), Ana Herceg (dizajner)

Domagoj Kunić (fotograf)