TDR mobilni kiosk

Za TDR, lidera Hrvatske duhanske industrije, osmislili smo objekt za promociju koji se može lako postavljati na raznim lokacijama - festivalima i sličnim eventima. Nakon opsežnog istraživanja načina i principa promocije te tehničkih i uporabnih zahtjeva koje bi takav objekt trebao ispuniti; stvoren je koncept za potpuno novu tipologiju objekta - mobilno event vozilo.

Mobilni kiosk klasičnu promociju pretvara u jedinstven doživljaj, koji korisniku nudi dinamičan sadržaj u skladu s lokacijom na kojoj se nalazi. S druge strane vrlo jednostavno se transportira i ispunjava zahtjevne tehničke uvjete svih situacija u kojima se može naći. Platforme koje služe za druženje korisnika u par poteza se zatvaraju u kompaktnu prikolicu, a kiosk se priključuje na vozilo i izlazi na prometnicu.

Dodana vrijednost koja objektu daje poseban karakter i dodatnu atrakaciju je interaktivni LED strop. U suradnji sa elektroničarima i programerima razvijeno je rješenje koje je, putem posebno osmišljene kontrolne ploče, jednostavno izmjenjivo ovisno o ambijentu koji se želi postići - bojom, intenzitetom i brzinom izmjene svjetlosnih efekata. 

tags

Dizajn štanda

client

TDR

type

koncept promocija

year

2013.

Damjan Geber (kreativni direktor), Simon Morasi Piperčić (dizajner)

Bruketa&Žinić OM (Grafički dizajn)

Domagoj Blažević, Simon Morasi Piperčić (fotografi)

Sanel Isanović (Glazba iz videa)