O nama

Kao jedna od rijetkih regionalnih ‘full service’ ili kako bi mi rekli ‘ključ u ruke’ kreativnih agencija specijaliziranih za prostor pokrivamo vrlo širok spektar usluga. Ono što bi bila osnovna poveznica raznih projekta jest da kakav god prostor osmišljavali, prodajni ili poslovni, stalan ili privremen, javan ili privatan, u svakom se trudimo stvoriti osjećaj koji će ga učiniti jedinstvenim.

Od cjelovito osmišljenih prodajnih koncepata Tele2 ili Brokulu&ž do ‘Red dot’-om nagrađenih projekata Paviljona koji svijetli u mraku za Adris i multimedijalne izložbe Kultura pušenja u zagrebačkoj Gliptoteci, svi su proizašli kao proizvod temeljitog istraživanja i traženja one niti koja će ih učiniti prepoznatljivim.

Arhitektura i dizajn su iznimno jaki alati u stvaranju vlastitog identiteta što se vrlo jasno može vidjeti kroz jednostavan, ali čvrst dizajn Lush trgovina u kojima prostorom prenosimo njihovu priču o svježim rukom rađenim proizvodima ili kroz prirodne materijale i toplu rasvjetu u trgovini Smartson, prvom smarphone centru u zemlji, naglašavamo pristupačnost osoblja i visoke tehnologije svakome.

Danas se prodajni prostori ne mogu promatrati samo kao prostori u kojim se prodaju proizvodi ili usluge. Tehnološki razvoj odavno je omogućio potrošačima sam sam čin kupnje obave na za njih puno praktičniji i efikasniji način od odlaska u dućan ili mjesto prodaje. Upravo zato prodajna mjesta danas moramo promatrati kao komunikacijske alate i to možda najvrjednije komunikacijske alate